GOGO
Liikunta­­keskus ja
Express kuntosalit

Meteli-Mikko on puuhastellut GOGO:n markkinointi­materiaalien parissa jo tovin. Tehtyjä töitä on muun muassa digimainokset videotauluille ja verkkoon, painetut lehtimainokset, lukujärjestykset, banderollit ja rollupit.

Mikko

Mikko

Aikataulut
Syksy 2019 

GOGOn tärkein tuote on ryhmäliikunta. Tätä valikoimaa päivitetään monta kertaa vuodessa sesongin mukana ja asiakkaat pääsevät tarkastelemaan tuntivalikoimaa painetusta lukkarista. Lukkari on vakiintunut kolmesivuikseksi taitoksi, jossa päivittyy kausittain kuvat, tarjoukset ja mainokset.

Lukkari on myös tärkeä markkinointityökalu, sillä sitä jaetaan yhteistyöyrityksille, messuilla ja tapahtumissa. Taitossa on huomioitava, että  ilme pysyy mielenkiintoisena kaudesta toiseen. 

Sama kaveri on toteuttanut myös TALVI 2018 ja KESÄ 2019 -aikataulut.

 

Video­mainokset

Liikkuvakuva herättää huomiota paremmin kuin tavallinen kuva. Yksinkertaisetkin efektit saavat tekstin heräämään eloon ja katseen kääntymään. Sitä kannattaakin hyödyntää aina kun mahdollista.

Lehti- ja digimainokset

Digikampanja Aamulehdessä

Kampanjan tarkoituksena oli herätellä kiireisiä ihmisiä liikkumaan ja huolehtimaan itsestään. 

Digikampanja Aamulehdessä

Kampanja koostui kahdesta viikon pituisesta jaksosta. Molemmille viikoille oli eri kuva.

Lehtimainos Aamulehdessä syksyllä 2019

Mainoksen tavoitteena oli saada kohderyhmä kiinnostumaan erilaisista pienryhmistä.

Lehtimainos Aamulehdessä syksyllä 2019

GOGO Express on riisutumpi kuntosalikokonaisuus kuin liikuntakeskukset. Mainoksen tavoitteena oli saada ihmiset huomaamaan kuntosalin hinta-laatusuhde.

Lehtimainos Aamulehdessä syksyllä 2019

Mainos tuli Aamulehden Harrasta ja luo -teema liiitteeseen. GOGO pitää hallussaan Suomen laajinta ryhmäliikuntavalikoimaa ja tämä oli myös mainoksen tärkein sanoma.

Lehtimainos Aamulehdessä syksyllä 2019

Jotta liikunta pysyisi mielenkiintoisena, on tärkeää päivittää valikoimaa riittävän usein. Ilmoituksen tarkoituksena oli kertoa GOGOn laajasta ja jatkuvasti päivittyvästä ryhmäliikuntavalikoimasta.

Painotuotteet

Roll-upit

Roll-upit ovat helppo tapa saada näkyvyyttä messuilla tai tapahtumissa.

Flyerit

Jaettavilla lehtisillä markkinoidaan aktiivisesti uusia kampanjoita tai tapahtumia.